RESTAURACJA CHURRASCO


Koncepcja restauracji Churrasco powstała z połączenia dwóch bliskich naszemu sercu miejsc: słonecznej Toskanii i barwnej Brazylii. Każdy z tych rejonów słynie z niepowtarzalnych tradycji kulinarnych, mających swoje wyjątkowe, niespotykane gdzie indziej przysmaki.
Dania które serwujemy wyróżnia wysoka jakość produktów oraz świeżość. To baza bez której kuchnia nie mogłaby istnieć. Nie boimy się eksperymentów, stąd na pewno zaskoczymy Państwa interesującymi propozycjami smakowymi. Naszym flagowy daniem jest Churrasco. To kilka rodzajów mięs przyrządzanych na oryginalnym grillu podawanych i ścinanych prosto ze szpad bezpośrednio na talerze Gości. Danie podawane jest tak długo, aż gość sam zdecyduje o zakończeniu posiłku.
Legenda mówi iż kiedyś kelner pomylił wszystkie dania na sali. Osoba, która zamówiła kurczaka, dostała żeberka, ta od żeberek karkówkę itd. Właściciel, aby naprawić błąd, podał wszystkim gościom wszystkie mięsa. I tak powstała pierwsza churrascaria w Brazylii.


Brak wydarzeń w butiku.

Nazwa firmyFOOD-UA S Z O.O.
OsobaRestauracja CHURRASCO
AdresKraków ul. Krakusa 11
KRS559963
NIP6772389484
Adres email anatol.arcimowicz@churrasco.com.pl
Telefon komórkowy 791001522

Regulamin firmy nie został uzupełniony.

Brak komentarzy.

Dodaj komentarz

E RESTAURACJA CHURRASCO

Koncepcja restauracji Churrasco powstała z połączenia dwóch bliskich naszemu sercu miejsc: słonecznej Toskanii i barwnej Brazylii. Każdy z tych rejonów słynie z niepowtarzalnych tradycji kulinarnych, mających swoje wyjątkowe, niespotykane gdzie indziej przysmaki.
Dania które serwujemy wyróżnia wysoka jakość produktów oraz świeżość. To baza bez której kuchnia nie mogłaby istnieć. Nie boimy się eksperymentów, stąd na pewno zaskoczymy Państwa interesującymi propozycjami smakowymi. Naszym flagowy daniem jest Churrasco. To kilka rodzajów mięs przyrządzanych na oryginalnym grillu podawanych i ścinanych prosto ze szpad bezpośrednio na talerze Gości. Danie podawane jest tak długo, aż gość sam zdecyduje o zakończeniu posiłku.
Legenda mówi iż kiedyś kelner pomylił wszystkie dania na sali. Osoba, która zamówiła kurczaka, dostała żeberka, ta od żeberek karkówkę itd. Właściciel, aby naprawić błąd, podał wszystkim gościom wszystkie mięsa. I tak powstała pierwsza churrascaria w Brazylii.

* Wymagane pola